Gratis verzending op alle bestellingen

Ruilen & Retourneren


Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Ga naar onze contactpagina door hier te klikken. Vul het contactformulier in en vraag naar een retourformulier. Hoewel een opgaaf van reden niet noodzakelijk is zijn wij uiteraard wel zeer benieuwd naar de reden om een product retour te sturen. Op deze manier kunnen we onze service en producten blijven verbeteren.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en we willen natuurlijk alle vormen van misverstanden voorkomen.

Slap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Wanneer wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.